DR. LAZÁRY ÁRON PHD
 gerincsebész főorvos

főigazgató helyettes – Országos Gerincgyógyászati Központ, Budapest
vezető – Semmelweis Egyetem Gerincgyógyászati Tanszéki Csoport
elnök – Magyar Gerincgyógyászati Társaság

vezetőségi tag – AOSpine Knowledge Forum on Tumors
elnök – AOSpine Hungary

Lazáry doktor munkája során a gerinc betegségeitől szenvedő embereket gyógyít. Mint sebész, a bizonyítékokon alapuló orvoslás szabályait követi, a hagyományos és a legmodernebb módszerek kombinációjával biztosítva a betegek számára a lehető legjobb terápiás eredményt. Mint tudományos kutató, a beteg-specifikus diagnosztikai és kezelési módszereket alkalmazza és számos innovatív gerincgyógyászati tudományos kutatást vezet, új gyógymódok kidolgozása és a betegellátás minőségének fejlesztése érdekében.  

„Doktor úr, ez kisműtétnek, rutin műtétnek számít?”

„Doktor úr, ez kisműtétnek, rutin műtétnek számít?”

Számos esetben teszik fel a páciensek a fenti kérdést, amikor a panaszaikat okozó gerincbetegség műtéti kezelésének indikációját állítjuk fel. A kérdést ránézésre egyszerű, de mégis nehéz megválaszolni, mert a felesleges riadalomkeltés kerülése mellett fontos, hogy a...

bővebben

Szakértelem

gerinc daganat

A gerincsebészet teljes spektruma a microműtétektől a komplex rekonstrukciókig

Számos esetben egy gerincműtét bonyolultnak, nagy kihívást jelentőnek minősül a gerincbetegség súlyossága és/vagy az alkalmazandó műtéti technika miatt.  A részletes diagnosztikai folyamatra és korrekt műtéti tervezésre alapuló egyénre szabott megközelítést alkalmazva, a kiterjesztett és a minimálisan invazív sebészi technikák helyes kombinációjával, képzett gerincsebész részéről ezek a beavatkozások is eredményesen végezhetők el, elfogadható szövődmény aránnyal.

Derékfájás, nyakfájás kezelése

Számos strukturális és funkcionális oka lehet a deréktáji és nyaktáji fájdalmaknak. A porckorongsérv, a csigolyatörés, a gerinccsatorna szűkület vagy a gerincdeformitás hatékonyan kezelhető biztonságos műtéti módszerekkel.

Gerincdaganat eltávolítás

A sebészi kezelés a komplex terápia egy – gyakran kulcsfontosságú – eleme a gerinc daganatos betegségeinek esetében. Ezek a bevatkozások legtöbbször magas szintű sebészi szaktudást igénylő, bonyolult műtétek.

Deformitás korrekció

A progresszív, fájdalmas deformitással élő betegek súlyosabb életminőség romlást szenvednek, mint a szívinfarktuson átesett emberek. Az ilyen gerincbetegségek műtéti korrekciója komplex, de hatékony kezelést jelent.

Minimálisan invazív gerincsebészet

A legtöbb gerincbetegség kezelhető kisebb invazivitású sebészi módszerrel. A minimálisan invazív sebészi technikák azonos eredményt biztosítanak alacsonyabb kockázattal és gyorsabb felépülési idővel.

Szakmai meggyőződés

A gerincsebészet az egyik leggyorsabban fejlődő területe a gyógyászatnak, ahol az innovatív implantátumok és a modern műtéti megoldások kombinálásával gyógyítjuk a betegeket. Az én praxisomban az egyén áll a terápiás folyamat középpontjában. Fájdalomcsökkentés, funkciójavítás és a jobb életminőség a cél, legyen szó műtéti vagy nem-műtéti kezelésről.  A megfelelő diagnosztikai eszközöket és a tudományos bizonyítékokon alapuló, modern, egyénre-szabott gerincsebészeti technikákat alkalmazom, de a legjobb terápiás eredmény, a teljes gyógyulás csak a beteg aktív részvételével képzelhető el.

"Lazáry doktor úrnak a profizmusa mellett mindig volt egy kedves mosoly az arcán!"

Ágnes, 37 éves – nyaki porckorongsérv terhesség alatt

"Nyugodt szívvel merem mondani, hogy Dr. Lazáry Áron a szakma egyik legjobb, legkiválóbb orvosa!!! Hálás köszönet neki mindenért amit értem tett mind a műtét előtt, alatt, és utánna is. Lelkiismeretes, precíz, közvetlen. Mérhetetlen a csillagok száma amit adni tudnék!"

Adrienn, 27 éves – revíziós gerincműtét

"Hatalmas hálámat szeretném kifejezni az engem operáló orvosnak, Dr. Lazáry Áronnak. Tökéletes, professzionális munkát végzett a gerincemen, ezen felül pedig olyan kedvességgel és figyelemmel volt irányomban, amit még orvostól nem tapasztaltam."

Erika, 48 éves – többször operált gerinc deformitás-korrekciója

Komprehenzív gerincsebészet

A hatékony, modern gerincgyógyászat a bizonyítékokon alapuló diagnosztikai -, sebészi módszerek és a különböző egyénre szabott megoldások biztonságos és eredményes kombinálását jelenti.

Egy elismert szakember

Dr. Lazáry Áron egy magasan képzett, nemzetközileg elismert gerincsebész főorvos, akinek szakmai tevékenységét több, mint 100 tudományos folyóirat-közlemény, meghívott előadások és továbbképzések fémjelzik.

Nívódíjas kórház

Az Országos Gerincgyógyászati Központ a Budai Egészségközpont Kft. szakkórháza a legnagyobb gerinc-centrum Közép-Európában. Nyugodt környezet, high-tech infrastruktúra, magas színvonalú ápolás.

BEJELENTKEZÉS

Személyes gerincsebészeti konzultációra a Budai Egészségközpontban, előjegyzés alapján, beutaló nélkül van lehetőség.