Bemutatkozás

A nevem Dr. Lazáry Áron. Gerincsebész főorvos vagyok, az Országos Gerincgyógyászati Központ főigazgató-helyettese. A Semmelweis Egyetemen szereztem általános orvosi diplomát és PhD tudományos fokozatot, illetve ortopédia-traumatológiából szakvizsgát. Tudományosan bizonyított hatékonyságú műtéti és nem-műtéti módszerekkel kezelek gerincbetegeket. A gyakori gerincbetegségek (porckorongsérv, gerinccsatorna szűkület) hatékony kezelésén túl, a hozzám forduló páciensek jelentős hányadának komplex gerincsebészeti problémája van; korábban operált, ismét panaszossá váló gerincszakasz, gerincdeformitás, daganatos betegség. Tapasztalatom szerint, még a legnehezebb helyzet is kezelhető, az egyénre-szabott diagnosztikai és sebészi megközelítés illetve a modern gerincsebészeti technikák alkalmazásával. A folyamatos szakmai fejlődés érdekében rendszeresen veszek részt nemetközi gerincsebészeti kurzusokon és kongresszusokon, elsősorban oktatóként, meghívott előadóként. Orvosi meggyőződésem és személyes érdeklődésem miatt, gerincgyógyászati tudományos kutatásokat is végzek. Több magyar és külföldi PhD hallgató témavezetőjeként és a gerincközpont kutatás-fejlesztési részlegének vezetőjeként, számos tudományos kutatási projektet és klinikai vizsgálatot vezetek. Az In Silico Biomechanika Laboratórium és a Klinikai Vizsgálatok Irodája az intézmény kiemelkedő egységei.  

Komprehenzív gerincsebészet

A hatékony, modern gerincgyógyászat a bizonyítékokon alapuló diagnosztikai -, sebészi módszerek és a különböző egyénre szabott megoldások biztonságos és eredményes kombinálását jelenti. 

Egy elismert szakember

Dr. Lazáry Áron egy magasan képzett, nemzetközileg elismert gerincsebész főorvos, akinek szakmai tevékenységét több, mint 100 tudományos folyóirat-közlemény, meghívott előadások és továbbképzések fémjelzik.

Nívódíjas kórház

Az Országos Gerincgyógyászati Központ a Budai Egészségközpont Kft. szakkórháza a legnagyobb gerinc-centrum Közép-Európában. Nyugodt környezet, high-tech infrastruktúra, magas színvonalú ápolás.